söndag 18 januari 2009

Lite gammalt smått och gott!



Är dålig på att blogga och framförallt på att få in bilder. Det beror främst på att vi skulle behöva en ny kamera. Har i alla fall äntligen fått in bilder på barnens julklappströjor. Dom är nytvättade och lite skrynliga på bilden men det får gå ändå, i morgon är dom redan smutsiga om jag skulle vänta. Enda tråkiga med dom är precis som med landskapsbyxorna och dom orangerandiga att nålen var kantstött och gjort hål tyget. Ska se om det går att fixa hyfsat annars blir det snart nya tröjor igen.



Sydde några napphållare förra veckan tänkta att ha som en liten extrapresent till några nyfödingar som väntas. Sonen föll för dom orangea med hjärtan och la beslag på den ena.
Hade tänkt få in bild på dom blåa muddisarna som jag sydde till den blå uggletröjan men modellen har dom på sig just nu och vägrar ställa upp på kort så det får bli till ytterligare lite senare.

5 kommentarer:

Doris_Assar sa...

Vilka fina napphållare! Får man fråga var man hittar ringen och "klämman"?

MemLin sa...

Ringen är vanliga o-ringar som är köpta på Claes ohlsson eller Biltema. Klämman finns i syaffärer.

Doris_Assar sa...

Tack för svar! :-)

Thea sa...

Snygga! Så smart att använda band till dem! Jag har bara sett med tyg förut. Så sonen snappade åt sig ett. Här hemma vill ungarna ha alla! ;-)

MemLin sa...

Är man lat så är man. Jorå sonen skulle nog vilja ha alla han med men han fick nöja sig med en och att prova dom andra.