lördag 11 juli 2009

Ett inlägg om velande!


Velandet fortsätter här hemma. Sambon håller bestämmt på den mörkare färgen medans jag är mer tveksam och lutar åt den ljusare färgen. Båda färgerna

är fina men jag är rädd att den mörkare färgen blir för murrig medan den ljusare färgen är ngt kallare. båda färgerna blir nog bra oavsett men jag velar lite ändå ;-) Tanken är att jag ska ha bestämmt mig före klockan ett idag då färgaffären stänger, vi får se om jag lyckas eller inte.




7 kommentarer:

AMDAdesign sa...

Måste nog hålla med din gubbe. Tror att den mörka nyansen blir snyggast =)

Sandra sa...

Tyvärr håller jag med föregående talare och din man. Gillar den mörkare bättre, mycket finare nyans på den. Fast det blir ju inte fult med den ljusare.

Sandra -Vildkatten sa...

Undra vad det blev för någon. Hade nog tagit den mörkare med, mycket för att jag tycker det skapar en mer ombonad känsla.

MemLin sa...

Haha, ja det är inte lätt att bestämma sig men det slutade med att jag köpte den ljusare! Anledningen var framförallt att efter ett varv med målning så ser jag hur den ljusare ser ut och vill jag då ha den mörkare så går det att bryta färgen till den andra nyansen så det är inte avgjort ännu ;-) Återkommer med mer info efter målningen :-)

Liza sa...

Även om du nu redan köpt den ljusa så håller jag med din man och föregående talare. Den mörkare gillade jag bättre.

Anonym sa...

Hej! Så det är här du håller hus:)

MemLin sa...

Nej men hej! Va roligt med lite finbesök! :-)