tisdag 10 december 2013

Pik från förskolan!



Sonen klagade över att han inte hade någon halsduk vid hämtningen förra veckan. Gissar att det inte var hans egen upptäckt utan att någon sagt något så någonting måste jag göra för att motverka "dåliga mamman" tankarna ( ja framförallt mina egna). Sydde klart två halskragar som legat halvfärdiga länge. Sonen är dock mycket skeptisk då han inte gillar ngt högt i halsen.

Storebrorsorna avverkar mössor i rasande fart så det behövdes några extra. Sydde färgglada som syns lätt så kanske kanske dom finns kvar lite längre.

2 kommentarer:

od Andulky sa...

Fina!

Klockarbarn sa...

Tänk att de tankarna kommer direkt.
Dåliga mamman-tankarna alltså. Hände mig här också fast då gällde det att jag hade glömt att lägga ner vita strumpor till dottern som skulle ha lussetåg i skolan. Fröken marscherade fram till pappan och talade om att det inte fanns några vita strumpor en kvart innan lussetåget skulle börja. Jaha, sa han och inte mer med det. Jag däremot fick genast de där "dåliga mamman-tankarna". Det skulle jag tänkt på...vi hade fått en utförlig avhandling på vad vi skulle utrusta barnen med. Det stod inget om VITA strumpor. Allvarligt- är det verkligen så viktigt. Klass 2 som lussar för familjen kl 8 på morgonen i en gympa hall. Nä, skulle inte tro det. Jag suddar bort känslan av att vara kass mamma. Pappan brydde sig inte det minsta. Vi mammor kan lära lite av papporna. Lite....;-)