onsdag 31 oktober 2012

Fotoprint!



Ja det är väl bara att krypa till korset och erkänna att jag inte heller kunde hålla mig ifrån Stoff och stils fotoprint. Först ut blev en tröja till en liten(eller stor som han själv tycker) nybliven tvååring. Jag tror att tröjan föll både son och mor i smaken. Själv höll jag på att göra bort mig samma morgon som vi skulle på kalas. Sydde tröjan på kvällen och blev osäker på om den blev för tight i halsen och behövde prova den på någon jämnårig vilket jag även gjorde. Det var bara det att min lille provdocka inte tänkte ta av sig den efteråt. Efter mycket om och men lyckades jag lura av honom den mot att han skulle få en smörgås. Han ska få sig en egen i julklapp så lottlös blir han inte.
 

onsdag 10 oktober 2012

Myskoftor!

Sydde dom här koftorna inför en marknad i september. Än så länge är alla kvar så kan hända att lillebror får en av dom. Velour från mt.

lördag 6 oktober 2012

Cupcakes

Fick ett ryck och sydde en tunika till dottern. Gick upp till strl 86 och det känns ovant men den passar nog alldeles utmärkt. Återstår att se om jag får på henne den. En kjol jag sydde för ett tag sedan totalvägrar hon att ens prova. Tacksam liten dam.

onsdag 3 oktober 2012

Kofta till lillasyster!

Den som varit lite uppmärksam har nog märkt mitt försök med att blogga ikapp. Här kommer ett plagg från i somras i Liandlos underbara mormorsrutor.

måndag 1 oktober 2012

Bäbisvantar

Inför marknaden knåpade jag ihop ett gäng vantar. Perfekt sätt att ta tillvara på småslattar.